Fotózás

Heni Pálfi - Services
arrow-down

Fotós megrendelésekkel az alábbi témákban fordulhattok hozzám:

       + Portré

       + Család/Páros fotózás/Barátok/Csoportok

       + Csendélet/Kreatív termékfotók

       + Enteriőr

       + Kert

       + Kisebb események

Egyéb kérésekre is nyitott vagyok.

Különböző fotósok különféle megközelítéssel és eltérő stílusban fotóznak. Én fotóalanyaimat szeretem olyan helyzetben és környezetben fotózni, amelyben jól érzik magukat. Barátságos, nyugodt légkört teremtek, és így örökítem meg természetes, mindennapi szépségüket, bensőséges pillanataikat, amelyekben a pózok szerepe nem domináns. Fotóimon a szükséges retusálást végzem el, fotóalanyaim arcát és karakterét nem változtatom meg. Azt is vallom, hogy bizonyos esetekben a családi fotók tökéletes helyszíne lehet a család otthona. Kérlek, nézd meg a Galériában található albumokat, hogy betekintést nyerj a stílusomba.

Ha te is ezt keresed, kérlek, írj nekem, és hamarosan válaszolok kérésedre.

Amikor megrendeled a szolgáltatásomat, segítek a fotózásra való felkészülésben is, pl. megbeszéljük, milyen öltözékben jelenj meg, javaslatot tehetek a helyszínre is, illetve enteriőr fotózás esetén elmondom, hogyan készítsd fel a lakásodat.

Budapest mellett egész Magyarország területén, illetve a környező országokban (pl. Ausztria, Szlovákia) is rendelkezésre állok. Keress bátran magáncélú fotózások, együttműködés, megbízások és egyedi fotográfiai megrendelések céljából.

© 2022 Pálfi Henriett
Minden jog fenntartva.