Magamról

Heni Pálfi - Photographer
arrow-down

Pálfi Heni vagyok, Budapesten élek. Portré, család, enteriőr és kreatív termékfotós vagyok.

Kislányként nagyon szerettem Frances Hodgson Burnett A titkos kert című könyvét, amelyben egy kislány teljes átalakulásának lehetünk tanúi, amint egy titkos kertet fedez fel és kelt új életre. Ez a könyv nagy hatással volt rám, és amikor 2007-ben elkezdtem fotózni, hamarosan rájöttem, hogy szívesen figyelem, örökítem meg a természet és kertek részleteit, változásait.

2013-14-ben egy fontos személyes fotóprojekten dolgoztam. Egy olyan kertet fotóztam Budapest VII. kerületében, amely sokak számára észrevehetetlen volt. Egy elfeledett kertről van szó, amit néhányan szeretettel gondoztak. Az évszakok változását követve jártam oda, hogy megcsodáljam és fotózzam a hely szépségét, ahogy mindig új arcát mutatta.

photo studio

Felsőoktatásban dolgozó programmenedzserként és hobbyfotós éveim után, 2021-ben hivatalos fotográfusi végzettséget szereztem és elhatároztam, hogy elindítom fotós vállalkozásomat. A fotográfia következő területeivel foglalkozom: emberek (portré, család, baráti fotók stb.) kisebb események, enteriőr és kert, csendéletek. Emellett továbbra is fotózom saját örömömre is.

Ügyfeleimet szeretem olyan helyzetben és környezetben fotózni, amelyben jól érzik magukat. Barátságos, nyugodt légkört teremtek, és így örökítem meg természetes, mindennapi szépségüket, bensőséges pillanataikat. Fotóimon csak a szükséges retusálást végzem el, fotóalanyaim arcát és karakterét nem változtatom meg. A galériában megtekinthetők a fotóim, a szolgáltatásaimról pedig itt lehet bővebben olvasni.

Budapest mellett egész Magyarország területén illetve a környező országokban (pl. Ausztria, Szlovákia) is rendelkezésre állok. Keress bátran magáncélú fotózások, együttműködés, megbízások és egyedi fotográfiai megrendelések céljából.

© 2022 Pálfi Henriett
Minden jog fenntartva.