Ilona és János esküvői fotózása

arrow-down

Nagy izgatottsággal vártam Ilona és János esküvőjét, ahol a szertartás fotóinak, a csoportképeknek, a páros fotóknak és a vacsora előtti koccintás fotóinak elkészítésére kértek fel. Ez egy kisebb létszámú esemény volt, ahol a pár, a rendezvény méretétől függetlenül, megadta az ünneplés módját. Az esküvő a Budai Várban volt, ahol utána a kis utcákon, lépcsőkön sétálva fotóztunk a vacsorára történő séta közben.

Az eseményt megelőzte, hogy a menyasszonnyal többször egyeztettünk, találkoztunk, bejártuk az összes helyszínt, néhány próbafotót csináltunk és átbeszéltük a pontos igényeket.

Ha kisebb ünnepélyes rendezvény megörökítésére van szükséged, bátran válassz engem. Az igények előzetes meghallgatásán túl, ha szükséged van rá, szívesen adok tanácsot arra vonatkozóan, szemléltetve is, hogy mi mutatna jól a fotókon. Az adott napon igyekszem az események folyásába nem belefolyva, nem zavaró módon segíteni a beállított fotóknál, ugyanakkor a személyes hangulatot teljesen megjelenítve visszaadni a pillanatokat fotóimon.

© 2022 Pálfi Henriett
Minden jog fenntartva.