Portréfotózás a színfalak mögött

Heni Pálfi - Services
arrow-down

Ajánlom figyelmedbe ezt az egyperces werkvideót, hogy betekintést nyerj abba, hogy milyen velem egy portréfotózás, megérezd a hangulatát és lásd eredményeit. Ez a bizonyos fotózás 1,5 órán át tartott, kültéri és belső helyszíneken. Üzleti és hétköznapi portrékat is csináltunk.  

Köszönettel tartozom modellemnek, Bognár Évának, és férjemnek, Pálfi Lászlónak, aki az ötletet adta, elkészítette a videót és megírta hozzá az aláfestő zenét. 

A portréfotózás, családi, páros és egyéb fotók, amelyeken emberek szerepelnek, mindig nagyon személyesek. Fotózás előtt átbeszéljük az elvárásaidat és az én ötleteimet is. Törekszem arra, hogy megértsem, megérezzem ügyfeleim személyiségét és ennek fényében adjak tanácsot a fotózásra. A fotózás alkalmával igyekszem olyan hangulatot teremteni, ahol biztonságban érzed magad, nem érzed magad feszélyezve ebben a különleges helyzetben, amikor fotók készülnek rólad, és önmagadat tudod adni.

Portréimat, családi fotóimat és egyéb embereket ábrázoló fotóimat megtalálod a Galériában illetve fent az “Emberek” címkére kattintva. Kérlek, lépj kapcsolatba velem, ha meg szeretnéd rendelni ezt a szolgáltatást.

© 2022 Pálfi Henriett
Minden jog fenntartva.