Üdv a henipalfi.com-on!

ginkgo leaves
arrow-down

Üdv, 

Ahogy többen már tudjátok, hobbifotós éveim után 2020-ban elhatároztam, hogy szintet lépek, és elindítom fotós vállalkozásomat. Elvégeztem egy fotográfiai szakmai tanfolyamot, amelyet egy év portfólió-fotózás követett, melynek célja a tudásom gyarapítása és gyakorlatszerzés volt, illetve, hogy olyan tartalmakat hozzak létre, amelyek ezen a honlapon is megjelenhetnek.  

Először férjem, Pálfi László tervezett nekem egy logót, utalva egy jellegzetes fotós inspirációmra, a kertekre és annak apróbb részleteire, a gingko fa levelére. Nagyon hálás vagyok neki, hogy erején felül kitalálta és létrehozta számomra ezt a weboldalt, amelyen keresztül bemutatom nektek szolgáltatásaimat, látásmódomat és saját magamat. 

Köszönettel tartozom Ágoston Zsuzsának/Suzanne Brooksnak a portrékért, amiket rólam készített és Lászlónak a videóért, amelyet a Munkámról oldalon láthattok. Hálás vagyok támogató barátaimnak, akiknek mesélhettem a kihívásokról, a kérdésekről és az örömökről, amelyek e folyamat során értek. Köszönöm azoknak, akik modellt álltak nekem és azoknak is, akiktől megbízásokat kaptam. Édesanyámnak is hálás vagyok, aki már nem érte meg, hogy elindultam ezen az úton, de végigkísért rajta.

Kérlek, nézzétek meg albumaimat a Galériában, olvassatok szolgáltatásaimról a Fotózás oldalon, és kövessétek a Történeteimet, ahol érdekes fotózásokról és akciókról tudósítok.  Lépjetek kapcsolatba velem, kövessétek tartalmaimat a Facebookon és az Instagramon is. Kéréseitek, megrendeléseitek, ötleteitek esetén szívesen állok rendelkezésetekre, és örömmel várom a közös munkát.   

Heni

© 2022 Pálfi Henriett
Minden jog fenntartva.