Céges fotózás

arrow-down

Örömmel vállalom céges portrék elkészítését, valamint cégek, vállalkozások branding fotózását is. Ezek lehetnek portrék, csoportképek, munkafolyamatok, tárgyalások fotói, készülhetnek a cég telephelyén, vagy irodáiban, de a szabadban és stúdióban is. A fotók minősége, felbontása lehetővé teszi a fényképek online, illetve nyomtatott felületen történő felhasználását is.

A céges fotózások menete is az igények és a helyszín felmérésével kezdődik, egyeztetjük a szóba jöhető napszakokat, időpontokat, és ötleteket cserélünk a fotózás tartalmára vonatkozóan. Ezután egy külön alkalommal próbafotózást végzek a cég egyik képviselőjével, ami azért is hasznos, mert a mintafotókból a cég képviselői ki tudják választani a megfelelő hátteret, beállításokat és stílust. Ha tisztázottak a megrendelés részletei, a résztvevők számára írok egy felkészülési tanácsokat tartalmazó dokumentumot. Végül a céges fotózáson, az elvárásoknak megfelelően, pontos menetrendet követve haladunk a fotózási feladatokkal.

Miért válasszatok engem?

A fotográfiai tapasztalatokon túl nemzetközi egyetemen és vállalati környezetben szerzett szervezői tapasztalattal is rendelkezem, ami hasznos szemléletmóddal járul hozzá ahhoz, hogy az üzleti kliensek igényei szerint mutassam be fotóalanyaimat.

Angolul is magas szinten kommunikálok, így nem okoz gondot a magyarul nem beszélő résztvevőkkel történő formális vagy kötetlen együttműködés.

Legyen a cél a kötetlen, laza stílus, vagy éppen egy formális fotó, kreatív ötleteket tudok javasolni a megvalósításra vonatkozóan. Ilyen javaslatok lehetnek: hogy hol, milyen napszakban történjen a fotózás, ki, milyen környezetben jelenjen meg, hányan szerepeljenek a képen és milyen eszközökkel.

A munkatársak fotózásán kívül enteriőrfotókat és csendéleteket is tudok készíteni munkahelyetekről és az eszközökről, amelyekkel dolgoztok, igény szerint dokumentarista stílusban, vagy a hely hangulatát ábrázolva.

A felkészülésben is segítek és a fotózás során ugyanolyan türelmes vagyok, mint amikor egy ügyféllel dolgozom. Arra az emberre koncentrálok, akit éppen fotózok. Igyekszem őt és az igényeit megérteni, a személyiségét visszatükrözni a fotókon.

Az emberek professzionális ábrázolása mellett is törekszem a természetességre és a cég arculatának hű bemutatására.

Hatékony munkát várhattok tőlem, amelyet magas minőségben végzek el.

Az alábbi fotók a Grants Europe Consulting nevű cég megrendelésére készültek. A cég munkahelyi környezeti portrékat rendelt tőlem. A teljes albumot ezen a linken tekinthetitek meg. A honlapomon található összes portrét tartalmazó poszt és album ezen a linken érhető el.

Amennyiben számotokra is fontos cégetek professzionális megjelenése az online térben vagy nyomtatásban megjelenő anyagaitokon, keressetek bizalommal!

© 2022 Pálfi Henriett
Minden jog fenntartva.